MET DANK AAN.......


alle vermelde en niet met name genoemde betrokkenen, sympathisanten, sponsoren, vrijwilligers, adoptanten, opvanggezinnen, klussers, vluchtpartners enz.  

HARTELIJK DANK  voor wat jullie met z'n allen voor de Fuertedogs honden en voor Elke doen / hebben gedaan en hebben betekend. Zonder al die lieve, gulle mensen is het niet mogelijk om zoveel voor elkaar te krijgen en zoveel honden te kunnen helpen. ALLEN bij deze REUZE BEDANKT !!

Vooral ook alle mensen van de AoA / ADOPTIE op AFSTAND die het al heel lang zonder update's en nieuws over hun honden moeten stellen en toch trouw hun maandelijkse bijdrage voor hun Fuertedoggies zijn blijven storten. Hun loyaliteit is FANTASTISCH en HARTVERWARMEND, zij steken daarmee Elke een enorm hart onder de riem!!

Iedere dag weer komt Elke om in de hoeveelheid werk die zij in haar ééntje dient te verzetten. Door het structurele gebrek aan dagelijkse hulp op de finca en dus chronisch gebrek aan tijd en handen om alles iedere dag voor alle hondjes weer voor elkaar te krijgen, is Elke voortdurend overbelast en lijdt het computerwerk (updaten van de website en foto's en mails aan AoA-sponsoren ) voortdurend schipbreuk.

Het is helaas niet anders, vandaar dat het zo goed voelt dat vele sympathisanten desondanks gewoon door blijven sponsoren .

DANK voor het vertrouwen. GEWELDIG !


* Erica Scheepers van Boutique Erica in Gorinchem ( www.boutique-erica.nl ) die sinds 2007 een fijn thuis geeft aan Podenca KIMI en speciaal voor haar een (KIMI-proof) tuig ontwierp en deze via haar webshop te koop aanbiedt.

* Christine Scholtsz voor de EUR 50 voor de hondjes die zij via haar zus Elly doneerde. Christine maakt leuke hondenjasjes opdat de hondjes geen kouvatten tijdens de koude en natte winterdagen in Nederland.

* Dirk Bakker (adoptant van KAYA samen met Anouk Arends) en zijn surfvriend Pieter die tijdens hun vakantie onverwachts op de finca langskwamen.

* ALLE mensen die de afgelopen maanden de Fuertedogs honden hielpen door een hondje op afstand te adopteren danwel door een algemene bijdrage voor de roedel op de Fuertedogs rekening te storten. Fantastisch mensen !

* Liesbet & Marie Jeanne Pierreux uit Pepingen voor hun ENORME hulp op alle fronten!

Matthijs Kouwenhoven die de afgelopen maanden op eigen initiatief een aktie hield om geld in te zamelen voor Elke en de hondjes. Mathijs haalde maar liefst EUR 150,54 op en kon dit tijdens de Podencodag 2010 persoonlijk aan Elke geven. BEDANKT MATHIJS!